Ambasada Republicii Moldova în Republica Portugheză

Linkuri utile


Ghid migratia
 

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player

Centrul de Apel Products of Moldova Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber
Mass Media din Moldova

Noutăţi ale Ambasadei

Stimati concetățeni,

Ambasada aduce la cunoștință despre posibilitatea efectuării unui program de practică în cadrul Președinției Republicii Moldova de catre studențiii-masteranzi din diaspora.

Programul vizează selectarea a cîte 1 stagiar în i) domeniul economic, ii) domeniul juridic şi relațiilor instituționale, iii) domeniul apărării şi securității naționale, iv) domeniul educației, culturii și cercetării și v) domeniul agroindustrial şi al administrației publice. Studenții selecționați vor fi implicați direct în activitatea instituției prezidențiale și vor acorda asistență organizatorică și informațională consilierilor Președintelui Republicii Moldova.

Stagiul de practică se efectuează pe bază de voluntariat, iar programul de lucru va fi de minim 20 de ore pe săptămână, pe o perioada de 2 luni. Selectarea candidaților se va desfășura în perioada 1-15 iunie 2017.

Dosarele celor interesați de acest proiect trebuie să conțină scrisoare de motivație, scrisoare de recomandare din partea unui profesor, Curriculum vitae, copie a pașaportului.

Detalii despre program se anexează.

Anunt Practica APRM