Ambasada Republicii Moldova în Republica Portugheză

Linkuri utile


Ghid migratia
 

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player

Centrul de Apel Products of Moldova Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber
Mass Media din Moldova

Noutăţi ale Ambasadei

Concert dedicat aniversării a 25-a de la proclamarea independenţei Republicii Moldova la Cascais

Pe data de 18 decembrie 2016, în sala Centrului Cultural din Cascais, a avut loc un concert dedicat aniversării a 25-a de la proclamarea independenţei Republicii Moldova, aceasta fiind ultima manifestație din șirul evenimentelor consacrate Sărbătorii Naționale a Republicii Moldova. Acțiunea a fost organizată de Centrul Cultural Moldav cu suportul Camerei Municipale Cascais.

În cadrul concertului au evoluat membrii comunității: colectivele de dans "Opincuta" și "Hora Moldovenilor", ansamblul folcloric "Busuioc", interpreții Victoria Leuca, Iuliana Glibiciuc, Ioana Ghies, Mihaela Moraru, Cristina și Elena Maidan, care au avut o prestație excelentă și cărora le mulțumim din suflet! Un mare mulțumesc de asemenea mentorilor colectivelor de dans: Ion Dănilă și Maxim și Ludmila Scobioală!

Celor prezenţi le-au fost adresate cuvinte de salut din partea președintelui Centrului Cultural Moldav, Oleg Boghenco, consilierului Ambasadei, Valeriu Ostafii, vicepreședintelui Camerei Municipale Cascais, Maria do Ceu Garcia, reprezentantei Înaltului Comisariat pentru Migraţiune, Clarisse Machado.

Cu același prilej, pe data de 16 decembrie 2016, sub egida Centrului Cultural Moldav, în incinta Centrului Cultural Cascais, a fost inaugurată și expoziția de pictură a compatrioatei noastre Anna Petrova, care va fi deschisă publicului larg până pe data de 12 februarie 2017.

Felicitări întregului colectiv al Centrului Cultural Moldav pentru această reușită!

Galerie foto